• Hoogwaardige oppervlaktebehandeling
  • Makkelijk te gebruiken
  • Langdurige werking
  • Snelle levering
BNL1

BNL1

Verwijder eenvoudig kalk en cementsluier met de BNL1

BNL1
PE Protect floor protector

PE Protect floor protector

Beschermt poreuze vloeren tegen vloeistoffen zoals vet, olie, wijn, koffie en meer

PE Protect floor protector
BNL5

BNL5

Beschermt metselwerk gevels tegen weer en wind

BNL5

Onze producten

Met onze producten krijgt uw oppervlakte weer de gewenste uitstraling en bescherming zonder dat deze wordt aangetast. Het uitgebreide assortiment omvat producten voor diverse toepassingen. Klik op één van de merken voor een overzicht van de producten en hun werking.

BNL Producten

BNL Producten

PE Protect

PE Protect

Wilt u graag meer informatie over onze producten of bent u op zoek naar een verwerker van onze producten, neem dan contact met ons op.

Over BNL Producten

BNL Producten geeft advies en levert producten voor de behandeling van gevels, wanden, vloeren en andere oppervlakken. Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis van bakstenen & betonnen gevels, kunststoffen en tegelwerk. 

Met onze producten krijgt uw oppervlak weer de gewenste uitstraling en bescherming zonder dat deze wordt aangetast. Het uitgebreide assortiment omvat producten voor diverse toepassingen, waaronder vocht- en vloeistofwerende producten en reinigingsproducten. De producten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en oppervlakken binnen en buiten.

BNL update

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van beschermen en reinigen van vloeren, wanden en gevels? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van BNL Groep en blijf op deze manier altijd up-to-date.